08 Eylül 2015 Salı 19:29
Tüm Oyuncuların FIFA 16'daki Oyuncu Güçleri

Bildiğiniz gibi bugün, yani 8 Eylül 2015 itibari ile FIFA 16'nın demosu yayınlandı. Tamamen Türkçe arayüze sahip olacak olan FIFA 16'da aynı zamanda geçen sene eklenen Süper Lig ile beraber yeni kadronun nasıl puanlara sahip olacağı da merak ediliyordu.

Daha önce sizlere buradan aktardığımız gibi TSL'deki en iyi oyuncu listesini aktarmıştık. Şimdi ise fanatik Fenerbahçeli olan YouTuber MetiHD tarafından 3 büyüklere ait takım verileri de paylaşıldı. Yani tüm kadronun puanları ve hangi oyuncu hangi puanı almış artık biliyoruz. Ancak bunu direkt olarak FIFA 16 çıkmadığı için oyun üzerinden değil, FIFA Ultimate Team üzerinden görüyoruz. Ama bu değerler de FIFA 16'ya yansıtılacaktır. (Son transfer detayları daha aktarılmamış)

Son Güncelleme: 08.09.2015 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.