18 Temmuz 2016 Pazartesi 19:38
Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Hariri,

 Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Hariri, "Türkiye'de demokrasi ve milli iradenin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmekten memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’ye ve Türk demokrasisine olan inancımız tam." dedi.

Türk Telekom açıklamasına göre Hariri, bir televizyon kanalına bağlanarak, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Hariri, Türkiye'nin vizyoner ve güçlü yönetimine ve Türk demokrasisine inançlarının tam olduğunu vurgulayarak, darbe girişiminin bertaraf edilmesini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Türkiye’de demokrasi ve milli iradenin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hariri, "Türkiye'ye ve Türk demokrasisine olan inancımız tam. Türkiye’ye en fazla yatırım yapan şirketlerden biri olarak Türkiye’ye her zaman güveniyoruz." diye konuştu.

Hariri, Türk milletinin iradesine ve demokrasiye vurulan bu darbenin kabul edilemeyeceğinin altını çizerek, Türk halkının iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanına ve hükümetine karşı girişilen bu kalkışmaya verilen tepkinin tüm dünyaya demokrasi örneği olduğuna dikkati çekti.

Yaşanan olaylar sonucunda güvenlik görevlileri ve masum vatandaşların kaybından duyduğu üzüntüye işaret eden Hariri, Türkiye'de demokrasiyi korumak için hayatını feda edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

 

- "Türkiye 'iletişim' sayesinde kenetlenerek kalkışmayı sonuçsuz bıraktı"

 

Hariri, darbe girişiminin başarısız olmasında "İletişimin Gücü"nün çok önemli bir rolü olduğunu vurgulayarak, şunları da kaydetti:

"Güvenlik güçleri, kamu kurumları, bakanlıklar ve ilgili tüm kurumlar Türk Telekom’un sağladığı kesintisiz iletişim sayesinde birbirleriyle bağlantıyı koparmadan kamu güvenliğini sağlayabilmişlerdir. Türk Telekom olarak yıllardır sürdürdüğümüz altyapı yatırımları sayesinde Türkiye'nin iletişim omurgası, en sıkıntılı anlarda dahi ayakta kalmış, darbe girişimlerine karşı tüm Türkiye iletişimin gücüyle kenetlenerek bu kalkışmayı sonuçsuz bırakmıştır.

Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım liderliğinde tüm hedeflerine ulaşacağından hiçbir şüphe duymuyoruz. Demokrasiye sahip çıkmak tüm iş dünyasının da görevidir. Bizler de devletimizin ve milletimizin yanındayız, demokrasiden yanayız. Oger Telecom ve Türk Telekom olarak böylesi hassas dönemlerde, Türkiye'nin en büyük destekçisi olmaya devam edecek, yatırımlarımızı güvenle sürdüreceğiz."

Son Güncelleme: 06.08.2016 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.