16 Şubat 2014 Pazar 23:36
Türk Traktör 2013'te üretim rekorunu kırdı

2013’te 14 bin 402 adedi ihracat olmak üzere 39 bin 26 adetlik satışa imza atan Türk Traktör, liderliğini sürdürdü.

 

Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta, geçen yılın mali açıdan zor geçtiğini hatırlatırken, “Buna rağmen ihracatımız ve ekipman satışlarımız sayesinde ciromuzu artırdık. Pozisyonumuzu korumaya devam ediyoruz. Sergilediğimiz performans, yabancı yatırımcılardan da takdir görüyor. Halka açık paylardaki yabancı payımız yüzde 85’e ulaştı” dedi. Şirketin, 1954 yılında başladığı yolculukta 60 yıldır Türk işçisinin emeğiyle üretim yaptığını, Türk ve dünya çiftçilerine ürün sattığını vurgulayan Türk Traktör Genel Müdürü Votta, “60 yılda birçok ilke imza attık ve birçok konuda da sektöre öncülük ettik.

 

Geçen yıl yatırım kararı aldığımız ve yıl bitmeden üretime geçmeyi planladığımız Erenler tesisimizle gücümüze güç katmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. 

Son Güncelleme: 16.02.2014 23:38
Anahtar Kelimeler:
Türk Traktör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.