20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:58
Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum hizmete açıldı

Mobilya sektörü, kurumsallaşıyor, markalaşıyor, tüm ürün gruplarında ve segmentlerindeki üretimlerinde farklı kreasyonlar, modeller ve moda marka üretimleriyle göz kamaştırıyor. Mobilyanın başkenti İnegöl ise mobilya sektöründeki yeri ve konumunu hergeçen gün sağlamlaştırıyor. Zira, özellikle geçmişten aldığı acı tecrübeleriyle farklı olmak, benzersiz olmak, modaya yön vermek üzere uzmanlaşan İnegöl Mobilyası’nın aktörleri, nihai tüketici nezdinde tırnaklarıyla kazıyarak kazandıkları teveccühü, hiçbir bölgeye kaptırmayacak nitelikte bir boyuta ulaşmış durumdalar. İnegöl Mobilyası, benzersiz çizgileriyle, farklı segmentlerde çok özel tasarımlarıyla, sürekli kendisini yenileyen ve çıtayı yükselten boyutuyla gerek Türkiye’den gerekse ihracata yön veren her ülkeden talebini artırıyor.

İnegöl’ün üretim, ihracat ve pazarlama potansiyelinin farkına varan girişimciler ve AR-GE konusunda yılların birikimiyle tecrübelerini ortaya koyan isimler de bu katma değeri artırabilmek için çok farklı nitelikte projelerini ortaya koyuyorlar. İşte, Mobilya Başkenti İnegöl’ün yükselen yıldızı ve öncüsü, başkent kimliğine yakışan muhteşem bir AVM…

Son Güncelleme: 20.05.2015 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.