12 Temmuz 2015 Pazar 16:47
Vodafone Çiftçi dünyaya örnek

Vodafone Çiftçi Kulübü” programı yeni dönemi Antalya’da başlattı.  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımıyla yeni döneminin açılışı yapılan ve çiftçilere odaklı ilk sosyal iş modeli olarak geliştirilen program, hizmete sunulduğu 2009 yılından bu yana 1,3 milyon çiftçiye ulaşarak, yıllık 140 milyon dolar verimlilik sağladı.

TARIMDA TÜRK REÇETESİ

Vodafone Çiftçi Kulübü, bu yıl “Tarımda Türk reçetesi” olarak Hindistan, Gana, Kenya, Tanzanya ve Yeni Zelanda olmak üzere 5 Vodafone ülkesinde daha kullanılmaya başlandı. Hızlı büyümesini sürdürerek bu yıl itibariyle 5 Vodafone ülkesinde daha kullanılmaya başlanan Vodafone Çiftçi Kulübü, Vodafone Çiftçi Eğitim TIR’ı ve yeni eklenen Vodafone Mobil Tarım Ekibi ile köyleri gezerek son bir yılda doğrudan ulaştığı çiftçi sayısını gelecek yıl 2 katına çıkarmayı hedefliyor. 

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt, 2023 yılına gelindiğinde tarımsal ekonomik büyüklük itibariyle dünyanın ilk 5 ülkesi arasında yer almayı hedefleyen Türkiye’nin bu vizyonuna katkıda bulunmayı bir sorumluluk olarak benimsediklerini söyledi.

6 YILDIR UYGULANIYOR

Şirket olarak, 2009’da bizzat Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Bakan Eker himayesinde hayata geçirdikleri programı Türkiye’de stratejik segment olarak önceliklendirdiklerini kaydeden Öğüt, “(Vodafone Çiftçi Kulübü, çiftçinin daima yanında) diyerek çıktığımız yolda 6 yıldır emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

CEO Gökhan Öğüt, “Bugün sayıları 900 bini aşan Vodafone Çiftçi Kulübü üyeleri, iş süreçlerini daha etkin şekilde yöneterek verimlilik ve tasarruf sağlamaya yönelik önemli avantajlara sahip oluyor” değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 12.07.2015 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.