02 Haziran 2016 Perşembe 16:43
Vodafone Türkiye Kurumsal Ürün Yönetimi Direktörü Gemici:

ADANA (AA) - Vodafone Türkiye Kurumsal Ürün Yönetimi ve Fiyatlama Direktörü Levent Gemici, "Vodafone olarak, Türkiye’deki şirketlerin iş yapış şekillerini iyileştirecek ve onlara verimlilik katacak teknoloji çözümlerini, global gücümüzün de desteğiyle müşterilerimize sunuyoruz." dedi.

Gemici, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından kentteki bir otelde düzenlenen "Adana Potansiyelini Keşfediyor, Hedef Suudi Arabistan" adlı panele katıldı.

Buradaki konuşmasında, Türkiye'nin sürdürülebilir büyüme ve ekonomik kalkınma hedeflerine erişmek için ihracat kapasitesini artırması gerektiğini belirten Gemici, "2020 yılına geldiğimizde, tamamen dijitalleşmiş bir ihracat ortamıyla karşılaşacağız. Veri depolama kapasitemizi her ay iki katına çıkarırken, bağlantılı ve akıllı cihazlarla üretimde 7/24 verimlilik sağlayacağız." diye konuştu.

"Bugün ticarette tüm dünya rakibimiz." diyen Gemici, şunları kaydetti:

"Uluslararası mobiliteyi sağlamamız gerekiyor. Bütün bunların çözümü ise dijital dönüşümde yatıyor. Dijital dönüşüm, dünyanın her yerinde yüzde yüz yarına hazır ihracatçı olmayı beraberinde getiriyor. Yarına hazırlanan bir ihracatçının uluslararası mobil internet kullanması, akıllı cihazlar ve bulut depolama sayesinde bilgiye her yerde ulaşması, üretiminin verimliliği için teknolojik çözüm kullanması gerekiyor. Bunun ilk adımı ise dijitalleşme endeksinin hesaplanmasından geçiyor. İşletmeler, www.yarinahazirim.com sitesini kullanarak, Vodafone kullanıcısı olsun veya olmasın, hiçbir ücret ödemeden dijitalleşme endeksini hesaplayabiliyor. Vodafone olarak, Türkiye’deki şirketlerin iş yapış şekillerini iyileştirecek ve onlara verimlilik katacak teknoloji çözümlerini, global gücümüzün de desteğiyle müşterilerimize sunuyoruz."

Türkiye'den Suudi Arabistan'a ihracat yapan işletmelerin dijitalleşme endeksinin yüzde 56 olduğu bilgisini veren Gemici, "Teknolojiden faydalanarak bunu daha üst seviyelere taşımak, dolayısıyla hedef pazardaki rekabette daha güçlü olmak mümkün. İhracatın gelişmesi için çalışan ve Türkiye ekonomisine güç katan Adana'daki tüm girişimcileri Suudi Arabistan gibi önemli bir pazara açılmaya davet ediyoruz. Vodafone Türkiye olarak, teknik ve global bilgi birikimimizi ve deneyimimizi harmanlayarak Adana’daki ihracatçı firmaları desteklemeye hazırız." dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.