04 Temmuz 2015 Cumartesi 17:59
Windows 10'a Özel, Story Mode'lu Minecraft'tan İlk Tanıtım Videosu Geldi!

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'un resmi çıkışına sayılı günler kalırken, gerek işletim sisteminin kendisi, gerekse sisteme yönelik yeniliklerden haberler gelmeye devam ediyor.

Bu haberlere en son eklenen ise Mojang'dan. Zaten artık Mojang dendi mi herkesin aklına şüphesiz Minecraft geliyor. Bu haber de Minecraft ile ilgili. Microfost, Mojang'ın yeni versiyonu olan Minecraft'ın Windows 10 Edition'ını resmi olarak duyurmuş durumda.

 

Yalnız şunu belirtmekte fayda var; yeni gelecek versiyon öncekinin yenilenmiş, yani Windows 10'a uyarlanmış bir halinden ziyade, yepyeni bir Minecraft olacak. Bu konuda Microsoft'un yaptığı açıklama şu şekilde; '' gelişmiş teknolojinin avantajlarından yararlanarak Windows 10'a özel bir oyun platformu sunacağız.''

Yeni Minecraft, tıpkı önceki versiyonlarında olduğu gibi ilk olarak Beta sürümüyle karşımıza çıkacak. Bu sürüm de 29 Temmuz'da sunulacak. Oyunun önceki orjinal versiyonlarına sahip olanlar, yeni Minecraft'ı ücretsiz olarak alabilecek. Yeni oyuncular için ise oyunun fiyatı 10 dolar olarak belirlenmiş bir durumda. Ancak bu fiyat belli bir süre böyle olacak. Sonrasında muhtemelen artacaktır.

Ayrıca yeni Minecraft ile birlikte karşımıza 'Story Mode' özelliği de çıkacak. Oyunu çok daha eğlenceli ve uzun süreli oynanabilir hale getirmek isteyen Mojang, oyunun sunduğu tüm o farklı imkanları çok iyi bir şekilde harmanlayarak Story Mode özelliğini getirmiş durumda. Minecraft'ın yeni Story Mode'uyla ilgili bir tanıtım videosu da yayınlanmış durumda. Şahsi görüşüm, oyun zaten eğlenceliydi, bu Story Mode ile çok daha eğlenceli hale gelebilir.

Son Güncelleme: 04.07.2015 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.