25 Mart 2015 Çarşamba 18:59
Yarın PlayStation 4'e Yukimura Adında Büyük Bir Güncelleme Geliyor

Yarın PlayStation 4’e en sonunda büyük bir güncelleme geliyor. Bu güncellemenin içinde birkaç hoş yenilikler de var. Güncellemenin ne kadar büyük olduğunu gösterebilmek için güncellemeye bir de kod adı takmışlar.

Bu güncelleme çok uzun süredir bekleniyordu. Böyle büyük bir güncellemenin çok fazla değişiklikle birlikte geleceği düşünülüyordu, fakat çok çarpıcı değişiklikler içerdiği söylenemez.PS4 ilk kez 2013’te duyurulduğunda yenilikçi bir özellikle birlikte geleceği söyleniyordu. Bu özellik oyun oynarken PS4’ün güç tuşuna bastığımızda konsol kendini bekleme moduna alması. Böylece tekrar güç tuşuna bastığımızda oyuna kaldığımız yerden devam edebilecektik. Sony’nin dediğine göre yakında tüm oyunlar bu özelliği destekliyor olacak.

Son Güncelleme: 25.03.2015 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.