19 Temmuz 2016 Salı 09:53
YDA Group'tan Açıkalma

 YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve ekonomisinin güçlenmesi için çalıştıklarını belirterek, YDA Group olarak, demokrasinin, seçilmiş hükümetin ve milli iradenin yanında olduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve hükümetin üstün gayretleriyle Türkiye'nin en kısa zamanda birlik ve beraberlik içinde, bu zor günlerden daha da güçlenerek çıkacağına yürekten inandıklarını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine aziz milletimizin asil evlatları tek vücut olarak karşı durarak, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı vermiştir. Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen darbe girişimini şiddetle ve tüm kalbimle kınıyor, yaşanan olaylarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere, demokrasimize, geleceğimize ve milli irademize sahip çıkan devlet büyüklerimize, aziz halkımıza, kahraman emniyet teşkilatımıza ve tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunarım."

Son Güncelleme: 06.08.2016 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.