18 Eylül 2015 Cuma 20:06
19 Eylül Gaziler Gününe son bir gün

Malatya'da faaliyet gösteren şehit ve gazi dernekleri üyeleri, Gaziler Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziler Günü dolayısıyla Çakır'ın makamında gerçekleşen ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulleri Derneği Malatya Şube Başkanı Cemal Cansız, Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrıslı ve Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıdık Selçuk katıldı.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk milletinin şehit ve gazilere minnet duyduğunu belirterek, "Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları bizlere şehitlik makamının yüksekliğini, gazilerimizin değer ve kıymetini bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde yaşanan olaylar bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizdeki birliği ve beraberliği böyle günlerde daha da pekiştirmeliyiz. Toplumumuzun her kademesinde şehitlerimize ve gazilerimize ayrı bir değer verilmektedir. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bütün gazilerimize de yüce Allah’tan sağlıklı bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanları Çakır’a, gazilere ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, son günlerde Türkiye'de meydana gelen terör olaylarını lanetledi.

Son Güncelleme: 18.09.2015 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.