28 Ağustos 2015 Cuma 16:24
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

ELAZIĞ - Elazığ’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde bazı etkinlikler ve Zafer Bayramı resepsiyonunun iptal edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde Türkiye'de yaşanan terör hadiseleri ve bu olayların neden olduğu toplumsal duyarlılığı göz önünde bulundurularak, İl Kutlama Komitesince bazı etkinliklerin uygulanmamasının yerinde olacağının değerlendirildiği aktarıldı.

Bu kapsamda yapılan yeni düzenlemeyle sadece Öğretmenevi önünde çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla valilik makamındaki tebriklerin kabulü programlarının gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, tören geçişi ve devamındaki programlar ile 30 Ağustos resepsiyonunun ise yapılmayacağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 28.08.2015 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.