14 Mayıs 2015 Perşembe 21:09
'Adana'ya kazanmak için gideceğiz'

ELAZIĞ  - PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçına ilişkin "Adana'ya kazanmak için gideceğiz" dedi.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan Bektaş, matematiksel olarak küme düşmemeyi garantiledikleri için takım olarak rahat bir pozisyonda bulunduklarını belirtti.

Ligde oynayacakları son iki maçta bugüne kadar pek forma şansı bulamamış genç futbolculara yer vererek neler yapabileceklerini görmek istediğini dile getiren Bektaş, şunları söyledi:

"Onlar için iyi bir değerlendirme imkanı olacak. Ama rakibimizin durumu, konumu ne olursa olsun kalan her maçımızı kazanmak için oynayacağız. Adana'ya kazanmak için gideceğiz. İnşallah galibiyetle döneriz. Daha sonrada kendi evimizde Antalyaspor maçımız var. Antalyaspor maçı ile de ligi bitireceğiz. İnşallah o maçta da galip geliriz."

 

Son Güncelleme: 14.05.2015 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.