01 Ekim 2015 Perşembe 19:38
AK Parti Elazığ Genişletilmiş İstişare Toplantısı

Elazığ'da, AK Parti Genişletilmiş İl  İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerine değindi.

Yanılmaz, partililere hitaben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun verdiği gayreti ve mücadeleyi bir teşkilat mensubu olarak desteklemeleri ve güç vermeleri durumunda, varlıklarının bir anlam ifade edeceğini söyledi.

Dünyanın gözü 1 Kasım seçimlerinde olacağını aktaran Yanılmaz, "Zulmü yapanların da gözü bu seçimlerde olacak. Tüm dünya mazlumlarının da gözü bu seçimlerde olacaktır. Dünyanın en ücra yerinde kan ağlayan bir mazlumun başını kaldırıp 'Türkiye’de inançlı, iradeli ve duruş sahibi olan bir iktidar var' diyerek gözyaşlarını silmesine vesile olabiliyorsak, mutluluğun zirvesinde olan insanlarız demektir" dedi.

İl Başkanı Ramazan Gürgöze de 7 Haziran'da AK Parti'nin tek başına iktidar olamayışının milletin gönlünde burukluk oluşturduğunu belirtti.

Kendileri  için 1 Kasım'ın, milletin farklılıkları üzerinden siyaset yapmadan yeniden 78 milyonu kucaklamanın adı olduğunu vurgulayan Gürgöze, "1 Kasım, askerimize, polisimize kurşun sıkanlara bir şey söylemeyip, Türkiye Cumhuriyeti ordusuna ve polisine silah bırak diyenlere kırmızı kart göstereceğimiz tarihtir. 1 Kasım seçimleri sadece Elazığ'da 4 milletvekili çıkarma olarak değerlendirmeyelim. 1 Kasım seçimleri Türkiye'nin yeniden ve güçlü bir şekilde bir hükümete kavuşması istikrar ortamının devam etmesinin adıdır" diye konuştu.

Milletvekili adaylarının da selamlama konuşması yaptığı toplantıya, çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Elazığ Genişletilmiş İstişare Toplantısı

AK Parti Elazığ Genişletilmiş İstişare Toplantısı

Son Güncelleme: 01.10.2015 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.