19 Mayıs 2016 Perşembe 19:18
Ak Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze:

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımıza devredecektir." dedi.

Gürgöze, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gürgöze, şunları kaydetti:

''Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir, önemli başarılara imza atmıştır. Yapılacak kongrede seçilecek olan yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir.''

Toplantıya, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, parti yönetimi ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.