21 Nisan 2016 Perşembe 18:33
Ak Parti Keban Yönetim Kurulu Belirlendi

Elazığ'ın Keban ilçesinde AK Parti Keban Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi

Keban'da AK Parti teşkilat yenileme çalışmaları kapsamında yapılan temayül yoklaması ve Genel Merkez tarafından yapılan mülakat sonucunda ilçe başkanlığına atanan Ömer Kaya, Yönetim Kurulu üyelerini belirledi.

Yeni Yönetim Kurulu, Hasan Hüseyin Doğan, Hulusi Orhan, Cihan Çakmak, Öner Polat, Fatma Bayer, Lütfü Erçel, İrfan Solmaz, Erdal Polat, Hilmi Turan, Alhas Şahin, Birgül Yavuz, Abdulkadir Yalçın ve Pınar Celayir olarak belirlendi.

Yönetim Kuruluyla birlikte parti binasında yapılan toplantıya katılan AK Parti İlçe Başkanı Kaya, AK Parti Keban İlçe Yönetim Kurulu olarak göreve geldikleri günden beri tüm ilçe halkını siyasi veya etnik hiçbir ayrım yapmadan, muhabbet ile karşıladıklarını söyledi.

Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da aslolan siyasetin insanlığa ve memlekete hizmet etmek olduğu gerçeğini benimseyerek yollarına devam edeceklerini belirten Kaya, "Birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül gönüle vererek ilçemizde partimizi bulunduğu yerden daha da ileriye taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Ak Parti Keban Yönetim Kurulu Belirlendi

Ak Parti Keban Yönetim Kurulu Belirlendi

Ak Parti Keban Yönetim Kurulu Belirlendi

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.