11 Nisan 2015 Cumartesi 11:45
Anadolu Ajansı 95 yaşında

ELAZIĞ  - Özel Bilgem Okulları Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, Anadolu Ajansı (AA) Elazığ Bürosu'nu ziyaret etti.

Okulun Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Metin Eren Erol ve kulüp üyesi 23 öğrenci, AA'nın kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutladı ve çiçek takdim etti.

AA Elazığ Büro Sorumlusu Bestami Bodruk, ziyarette öğrencilere Anadolu Ajansı ve ajans haberciliği hakkında bilgi verdi. "AA 2014 Yıllığı"nı inceleyen öğrenciler, AA hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erol, AA'nın Milli Mücadele'nin yanı sıra Türk basın tarihinde de önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Cumhuriyet tarihine tanıklık etmiş olan Anadolu Ajansı'nın, dünyanın en büyük haber ajanslarından biri olacağına inancımız sonsuz. Bu anlamda böylesine büyük bir çınarın yanında olmak istedik ve ziyaretimizi gerçekleştirdik" dedi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 11:47
Anahtar Kelimeler:
AnadoluAjansı95 Yaşında
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.