10 Ekim 2015 Cumartesi 23:49
Ankara'da büyük patlama

Elazığ'da bazı sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu "Barış Bloku", Ankara'daki saldırıya protesto etti.

Hozat Garajı'nda toplanan grup adına konuşan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Elazığ Dönem Sözcüsü Ali Erdem, barış talebinden rahatsız olan malum güçlerin yine harekete geçtiklerini ileri sürdü.

Erdem, "Malum güçler, tek hedefi barış taleplerini haykırmak olan on binlerce insanın içinde bomba patlatarak savaş ve kandan beslendiklerini bir kez daha gösterdiler" dedi. 

Ankara'da yaşanan saldırının emekçilerin barış, demokrasi ve özgürlük taleplerini hedef aldığını kaydeden Erdem, "KESK olarak her fırsatta savaş çığırtkanlığı yapanlara karşı, 'inadına barış' diyen barış savunucularını göz göre göre katledenleri ve bu katliamın gerçekleşmesine neden olanları lanetliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Grup, 10 dakikalık oturma eyleminin ardından olaysız dağıldı. 

Son Güncelleme: 11.10.2015 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.