05 Mayıs 2016 Perşembe 15:53
Bağışlanan Bindallının Üzerinde Çeyrek Altın Bulundu

 Elazığ'da Hayır Çarşısında çalışan Nermin Akkavak, bağış olarak gelen bindallının üzerinde bulduğu çeyrek altını sahibi Nuran Okubay'a ulaştırdı.

Elazığ Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayır Çarşısında İŞKUR'a bağlı çalışan Nermin Akkavak (28), bağış olarak gelen bindallıyı incelerken bir çeyrek altın buldu. Bulunan çeyrek altının sahibine ulaşıldı. Bindallının üzerinde çeyrek altını unutan Nuran Okubay da duyarlılığında dolayu altını Akkavak'a hediye etti.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Akkavak, bağış olarak gelen giyim ürünlerini incelemeden geçirdikten sonra ihtiyaç sahipleriyle buluşturduklarını dile getirdi. Eleme ve inceleme sırasında önüne bir bindallı geldiğini söyleyen Akkavak, şunları kaydetti:

"Bindallıyı incelerken üzerinde bir çeyrek altın buldum. Durumu amirlerimizle paylaştık. Bize gelen bağışların hepsi kayıt altındadır. Bilgilerden Nuran Okubay'a ulaştık. Çeyreği teslim etmek için gittiğimizde Nuran hanım çok duyarlı davrandı ve 'bu çeyreği ben size veriyorum' dedi. Ben de bu çeyrek altını bindallı ile birlikte, buraya gelen bir gelin adayına hediye ediyorum."

Duyarlı davranışından dolayı Akkavak'a teşekkür eden Hayır Çarşısı sorumlusu Sosyolog Metin Dağdelen, "Bize bağışlanan bindallıyı Nermin hanım temizlerken çeyrek altın bulmuş. Biz de ihtiyaç sahibi hanımefendiyi bularak evine gittik. Hanımefendi çeyrek altını bulan kişiye bağışladığını söyledi. Nermin hanım da burası dar gelirli ailelere hizmet ettiği için çocuklarını evlendirmek isteyen dar gelirli aileler de var. Başvuran ailelerden kime nasipse biz de ona vereceğiz" diye konuştu.

Bağışlanan Bindallının Üzerinde Çeyrek Altın Bulundu

Bağışlanan Bindallının Üzerinde Çeyrek Altın Bulundu

Bağışlanan Bindallının Üzerinde Çeyrek Altın Bulundu

Bağışlanan Bindallının Üzerinde Çeyrek Altın Bulundu

Son Güncelleme: 05.05.2016 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.