13 Eylül 2015 Pazar 23:30
Balıkesirspor - Elazığspor Maçı ardından

PTT 1. Lig'in 4. haftasında Balıkesirspor'u 2-1 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Kadir Bektaş, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Bektaş, ilk yarıda güzel bir futbol sergilediklerini, baskılı oynayarak istedikleri pozisyonları yakaladıklarını dile getirerek, "Balıkesirspor gerçekten güçlü bir rakip. Biz kendi evimizde ne olursa olsun, kim olursa olsun kazanmak, üç puanı almak zorundaydık. Geçen haftaki galibiyetin anlam kazanması için de bu önemliydi" diye konuştu.

Müsabakanın ikinci yarısında biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Bektaş, şunları söyledi:

''Cleyton'un bireysel yeteneği ile ikinci golü de bulduk. Daha sonra skoru korumak adına defansif anlamda geri geldik. Serbest vuruştan bir gol yedik. Bizim için önemli olan üç puanla maçı bitirmekti. Çok şükür şimdiye kadar kaybetmedik. İnşallah önümüzdeki Yeni Malatyaspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıp, oradan güzel bir netice ile döneri."

 

- Balıkesirspor cephesi

 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise mücadelenin ilk bölümündeki performanslarını eleştirerek, "'İlk yarı inanılmaz kötü oynadık ve kötü mücadele ettik. Biz bu değiliz. İkinci yarı oyunun kontrolü biraz daha bizdeydi ama bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Dolayısıyla mağlup olduk'' diye konuştu.

Elazığspor'un iyi oynadığını ifade eden Sözeri, şunları kaydetti:

''Özellikle Serdar Özbayraktar ve Cleyton çok özel mücadele gösterdiler. Dolayısıyla mağlup olduk ama bir mağlubiyetle her şey bitmiyor. Biz bu değiliz ve bunu da biliyoruz. Gerekli önlemleri de alacağız. Hakikaten bu mağlubiyet bize yakışmadı. Bunu söylerken amacım Elazığspor'un galibiyetini kesinlikle gölgelemek değil. Ben üzgünüm. Takım kötü oynayabilir, sıkıntı değil ama kötü mücadele edemez. Biz mücadele de edemedik. O yüzden üzgünüm, Elazığspor'u da tebrik ediyorum.''

Öte yandan, maç öncesi Elazığspor tribünlerinin terör olaylarına gösterdiği tepkiye övgüde bulunan Sözeri, "Bu maçı keşke canlı yayından verselerdi de bütünlük nasıl olur tüm Türkiye görseydi. Elazığspor taraftarı, camiası ve Elazığ halkı çok güzel bir bütünlük gösterdiler. Bu anlamda takdire şayandı. Takımlarını da çok güzel desteklediler'' değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor - Elazığspor Maçı ardından

Balıkesirspor - Elazığspor Maçı ardından

Son Güncelleme: 13.09.2015 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.