14 Şubat 2016 Pazar 16:58
Balıkesirspor Teknik Direktörü Yılmaz

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Vartaş Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "İyi oynadık ama puan kaybettik. En kısa zamanda toparlanıp tekrar liderle aramızdaki puan farkını azaltacağız" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Yılmaz, iyi oynadıklarını ancak sahadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Çok sayıda pozisyona girdiklerini belirten Yılmaz, "Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşmayı maalesef berabere tamamladık. Oyuncularım çok iyi oynadı ama gol yollarında beceriksizlik vardı. Oyuncularım her türlü mücadeleyi verdi ancak bir gol attık ve bir puan aldık. Buradaki puan kaybını deplasmanda kapatmamız gerekiyor" diye konuştu.

Hüseyin Tok'un sakatlanmasının kendilerini etkilediğini belirten Fikret Yılmaz, "Bazen böyle olumsuz durumlar meydana gelebiliyor. İyi oynadık ama puan kaybettik. En kısa zamanda toparlanıp tekrar liderle puan farkını azaltacağız" ifadelerini kullandı.

 

- Vartaş Elazığspor cephesi

 

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan da takımlar arasında puan farkının birbirine yakın olmasının maçları daha önemli hale getirdiğini belirtti.

Ligde 12 takımın ilk iki sıra için mücadele ettiğini vurgulayan Demirbakan, şunları kaydetti:

"Maça iki takım da iyi başladı. Sonlara doğru biraz yorgunluk oldu. Puan cetvelindeki durum biraz oyuncuları agresifleştiriyor. Oyuncular resmen savaşıyor. Maçlarda akıl yerine duygu ön plana çıkıyor. İki takımın iyi niyeti sonlara doğru bozuldu. Her iki takımın da önemli pozisyonları oldu. Futbolcular çok hırslı ancak biraz daha akıllı oynamak gerekiyor. Biz futbol oynamak istiyoruz, savaşmak gibi kelimeleri bırakmamız lazım. Her iki takımı da tebrik ediyorum."

Son Güncelleme: 15.02.2016 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.