28 Mart 2015 Cumartesi 18:56
Başkan Yanılmaz İzmir'de fuara katıldı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Marble 21. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 25-28 Mart arasında düzenlenen yurt içi ve yurt dışından bin 562 firmanın katıldığı fuara, Elazığ'dan 13 firma iştirak etti. Fuara katılarak Elazığlı iş adamlarına destek veren Yanılmaz, stantları ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. 

Fuarda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yanılmaz, sanayicinin ve yatırımcının her zaman yanlarında olduklarını ve bu nedenle İzmir'de bulunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Mermercilik sektörü bizim kalkınma kurultayımızda belirlediğimiz 3 odak sektörden biridir. Elazığ'ın yeraltı madenlerinden çok ciddi olarak istifade etmesi gerekir. Mermercilik sektörü de bu sektörün en önde gelenidir. Elazığ mermer ve doğal taş sektöründe Türkiye'nin başkenti olabilir. Elazığ'daki firmalarımız bu sektörün öncü, güçlü ve lokomotif firmaları konumunda bulunuyor ve marka konumundalar. "

Son Güncelleme: 28.03.2015 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.