24 Aralık 2015 Perşembe 18:59
Belediye Başkanı Yanılmaz'dan Vartaş Elazığspor'a destek kampanyası

Vartaş Elazığspor'a destek kampanyası için belediye personeliyle birlikte, Ziraat Bankası Elazığ Merkez Şubesi önünü gelen başkan Yanılmaz, burada yaptığı konuşmada, Elazığspor'un sezon sonunda Süper Lig'e çıkması için herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.

"Ben Elazığspor sevdalısıyım ve takımıma sahip çıkmak istiyorum" diyen herkesin bugün takımına sahip çıkması gereken gün olduğunu vurgulayan Yanılmaz, "Yarın çok geç olabilir. Çok geç olmadan bugün hepimiz Elazığspor'a destek çıkacağız" dedi. 

Kampanya çerçevesinde iki sloganları oluğunu belirten Yanılmaz, şöyle konuştu:

"Birinci sloganımız 'Sevgi fedakarlık ister' herkes gücü oranında fedakarlık yapmalıdır. İkinci sloganımız ise 'Küçük bağışlarla büyük şampiyonluğa' bir kardeşimizin başlattığımız kampanyayla Elazığspor hesabına 1 lira, 10 lira, 100 lira yatırması, takımımızı şampiyonluğa ulaştıracaktır. Elazığ olarak hep beraber Elazığspor'a destek olacağız ve inşallah takımımızın şampiyonluğunu hep birlikte görmüş, yaşamış ve kutlamış olacağız."

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Yanılmaz, bankaya giderek 10 bin lira yardımda bulundu.

Yanılmaz, bin belediye personelinin de her birinin en az 100 lira olmak üzere Vartaş Elazığspor'a bağışta bulunacağını sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 24.12.2015 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.