21 Mayıs 2016 Cumartesi 18:28
Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz:

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son ekibin belirleneceği PTT 1. Lig play-off mücadelesinde Vartaş Elazığspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak yarı final rövanş maçından yüzü gülen taraf olarak ayrılmak istediklerini söyledi.

Yanılmaz,play-off yarı final ilk maçında Vartaş Elazığspor'un evinde Adana Demirspor'u 3-2 yenerek rövanş öncesi az da olsa avantaj yakaladığını belirtti.

Elazığ halkının 2 yıldır devam eden Süper Lig hasreti olduğunu ifade eden Yanılmaz, şöyle konuştu:

''Adana Demirspor ile ilk maçımız adeta final havasında geçti, çok heyecanlıydı. Alınan 3-2'lik galibiyetten dolayı mutlu olduk, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rövanş maçını herkes gibi ben de heyecanla bekliyorum. İnşallah 23 Mayıs Pazartesi günü Adana Demirspor ile Adana'da oynanacak maçtan da galibiyet veya beraberlikle ayrılarak, tur atlayan takım biz olacağız. Süper Lig'in ışığı göründü. İnşallah Süper Lig'e çıkacağız."

Yanılmaz, Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşma öncesi Vartaş Elazığsporlu sporseverler için belediye binası önünden Adana'ya otobüs kaldıracaklarını kaydederek, taraftarları takımlarına destek olmaya çağırdı.

Son Güncelleme: 21.05.2016 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.