27 Mart 2015 Cuma 16:05
Elazığ Belediyesinden karla mücadele çalışması

ELAZIĞ - Elazığ Belediyesinin dün gece kentte etkili olan kar yağışı sonrası karla mücadele çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

 Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri, kentin muhtelif cadde ve sokaklarında karla mücadele çalışması gerçekleştirdi.

Belediye ekiplerinin özellikle gizli buzlanmaya karşı ana arterler başta olmak üzere, şehrin cadde ve sokaklarında kar küreme ve tuzlama çalışması da gerçekleştirdiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi.

"Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünden çok sayıda personelin katıldığı kar temizleme ve küreme çalışmaları, özellikle yüksek yerleşim merkezlerinde yoğunlaştırıldı. Sürücülerin olumsuzluklarla karşı karşıya kalmaması için Elazığ Belediyesine bağlı ekipler gün boyunca çalışmalarını belirli bir plan ve program dahilinde sürdürdü. Bu konuda sıkıntı yaşayan vatandaşlar Elazığ Belediyesi 153 Beyaz Masa servisine sorunlarını aktarabilirler."

Son Güncelleme: 27.03.2015 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.