23 Şubat 2016 Salı 13:58
Elazığ İli Ve İlçeleri İç Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Güven Tazeledi

Elazığ İli ve İlçeleri İç Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği başkanlığı seçimlerine tek listeyle giren mevcut başkan Yücel Doğan, güven tazeledi.

Keban ilçesine bulunun bir toplantı salonunda düzenlen kongreye, Doğan'ın hazırladığı tek listeyle gidildi. Birliğe kayıtlı 77 üyeden 45'inin oy kullandığı kongrede, kullanılan oyların tamamına alan Yücel Doğan yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim Kurulu üyeliklerine Fatih Yüksel, Robü Özdemir, Ahmet Atay, Öner Polat, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Özcan Fırat, Rıdvan Akpınar ve Şahin Oğuz seçildi.

Yücel Doğan, desteklerinden dolayı birlik üyelerine teşekkür ederek, birliğe sahip çıkmalarını istedi.

Alabalık satışında birliğin belirlemiş olduğu fiyatların altına düşülmemesinin üretici ve yetiştirici birlik üyelerinin menfaatine olacağını ifade eden Doğan, "Fiyatta üreticilerin belirlenmiş rayiçin dışına çıkmamasını rica ediyorum. Alabalık üreticilerinin yol sorunu vardı, valimiz ve kaymakamlık desteği ile iki yol sorunumuz hal edildi. Buradan valimize ve kaymakamımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 23.02.2016 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.