01 Eylül 2016 Perşembe 13:24
Elazığ Merkezli 16 İlde Operasyon

 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ'ye aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenen 4 öğrenci yurdunun ortakları, müdürleri ve müdür yardımcılarının da aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında soruşturma başlattı.

Gözaltı kararı verilen 44 şüphelinin yakalanması amacıyla Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi koordinasyonunda Elazığ, Bursa, Gaziantep, Hatay, Malatya, İstanbul, Van, Muş, Diyarbakır, Mersin, Ankara, Osmaniye, Niğde, Kayseri, Düzce ve Siirt'te belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda 16 zanlı gözaltına alındı, 28 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü.

Son Güncelleme: 01.09.2016 14:29
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.