28 Ağustos 2015 Cuma 19:30
Elazığ Şeker Fabrikası'nda geçici işçiler iş başı yapacak

Elazığ Şeker Fabrikası Müdürü Lütfi Çevik, 2015-2016 yılı pancar kampanyası kapsamında, geçici işçilerin yeniden iş başı yapacağını bildirdi.

Çevik, yaptığı yazılı açıklamada, 2014-2015 yılı pancar kampanyası sonunda iş akdi askıya alınan geçici işçilerin, işe giriş işlemlerinin 14-30 Eylül tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

İşçilerin belirtilen tarihler arasında işe giriş işlemlerini yaptırmaları gerektiğini ifade eden Çevik, şunları kaydetti:

"Belirtilen tarihler arasında işe giriş işlemlerini yaptırmayanların iş akitleri kanunen kendileri tarafından feshedilmiş olacağından herhangi bir kıdem ve ihbar tazminatı hakkı doğmayacaktır. İşçilerimiz işe giriş işlemlerini yaptırmak için sabıka  kaydı ile TC kimlik numarası yazılı  nüfus cüzdanı fotokopisini beraberlerinde getireceklerdir. İlgililer fabrikamız doktoruna gidip periyodik muayenelerini de yaptıracaklardır."  

Son Güncelleme: 28.08.2015 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.