24 Mart 2016 Perşembe 18:03
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Yaşlılar Haftası

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu'yla birlikte Gazi Huzurevi'ni ziyaret etti.

Yaşlılarla birlikte yemek yiyen Zorluoğlu, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Önümüzdeki günlerde Antalya’da yapılacak bocce şampiyonasına hazırlanan huzurevi sakinleriyle bocce oynayan Vali Zorluoğlu, Elazığ Takımından şampiyonada önemli bir derece beklediğini ifade ederek, başarılar diledi.

Huzurevi sakinlerinin düzenledikleri el sanatları sergisini açan Zorluoğlu ve eşi, yapılan eserleri inceleyerek çalışmayı gerçekleştiren kadınları kutladı.

Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Zorluoğlu, bütün büyüklerin "Yaşlılar Haftası"nı kutladı.

Hafta vesilesiyle Elazığ'da huzurevini ziyaret ettiklerini ifade eden Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"Görüştüğümüz her amca, her teyze burada rahat ettiklerini, verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Biz de bundan çok büyük bir memnuniyet duyduk. Bu amcalar ve teyzeler bize birer emanettir ve devletimizin misafirleridirler. Onlara en iyi şekilde bakmak, hizmetlerini en iyi şekilde görmek bizim öncelikli görevlerimizden biridir. Bu memnuniyeti oluşturan başta huzurevi müdürümüz olmak üzere bütün çalışanlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu alanda devletimizin verdiği hizmetlerin kalitesi artarak devam edecektir."

Son Güncelleme: 24.03.2016 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.