13 Ağustos 2016 Cumartesi 12:54
Elazığ'da 3 Hakim Ve Savcı Tutuklandı

Elazığ'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 3 hakim ve savcı tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, önceki gün gözaltına alınan 7 hakim ve savcı, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 4'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında, 17 Temmuz'da haklarında yakalama kararı verilen 24 hakim ve savcıdan 23'ü gözaltına alınmış, bunlardan 19'u çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, 4'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Son Güncelleme: 13.08.2016 16:32
Anahtar Kelimeler:
FETÖElazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.