13 Kasım 2015 Cuma 15:34
Elazığ'da AK Parti Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

 AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, mazbata töreni öncesi yaptığı konuşmada, 1 Kasım Genel Seçimlerinde halkın partilerine gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür etti.

Hem Türkiye'de hem de Elazığ'da büyük bir başarı gösterdiklerini ve ilde her üç kişiden ikisinin oyunu alarak 4 milletvekillerini de Meclis'e gönderdiklerini anımsatan Gürgöze, "4 arkadaşımızı siz değerli halkımızla birlikte bugün itibariyle Ankara'ya göndermiş bulunmaktayız. Seçilen 4 milletvekilimizin bugünden itibaren artık AK Parti milletvekili değil Elazığ'ın milletvekili olduğunu söylüyoruz. Elazığ'da yaşayan 568 bin kişinin milletvekili olarak inşallah Elazığımıza, milletimize, ümmetimize ve insanlık alemine hayırlar getirecek çalışmalar yapacağına inancımız tamdır" diye konuştu.  

Milletvekili seçilen Öztürk, bütün Elazığ halkına teveccühlerinden dolayı teşekkür ederek, Elazığ milletvekilleri olarak sadece AK Parti milletvekilleri değil, tüm Elazığ'ın milletvekili olarak göreve başlayacaklarını vurguladı. 

Bulut ise bu kadar kısa süre içerisinde iki tane mazbata almanın pek az insana nasip olduğunu dile getirerek, "Bundan dolayı da hem Genel Merkezimizin hem de halkımızın göstermiş olduğu teveccühe şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.  

Serdar, bu seçimi sükunet içerisinde hiçbir hukuki zafiyete meydan vermeden yürüten seçim kurulları, tüm adli personele ve sandıklarda görev yapmış tüm kardeşlerine teşekkür etti.

Açıkkapı da milletin ve hemşehrilerinin kendilerine yüklediği bu ulvi sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilmenin mücadelesini vereceklerini kaydetti. 

Son Güncelleme: 13.11.2015 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.