20 Ağustos 2015 Perşembe 11:39
Elazığ'da bomba imha edildi

ELAZIĞ   - Arıcak ilçesinde, terör örgütü PKK mensupları tarafından yola tuzaklanan el yapımı bomba imha edildi.

Alınan bilgiye göre, bir grup terörist tarafından Arıcak ilçe merkezine bir kilometre mesafedeki Saman Mahallesi girişindeki bir menfezde tuzaklanan 100 kilogramlık el yapımı bomba, jandarma bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi.

Ayrıca, yapılan arazi aramasında teröristlere ait olduğu tespit edilen sırt çantaları, gıda malzemeleri, kablo ve piller ele geçirildi.

Arıcak ilçesinde, gündüz saatlerinde terör örgütü PKK mensuplarıyla geçici köy korucuları arasında çatışma çıkmış, ölen ya da yaralananın olmadığı çatışmanın ardından teröristler dağlık ve ormanlık alana kaçmıştı. 

Bölgede arama tarama faaliyetleri sırasında teröristlerce mahalle girişinde menfeze tuzaklanmış el yapımı bomba fark edilmiş, bombanın imha edilmesi için kent merkezinden uzman ekipler bölgeye sevk edilmişti.

Son Güncelleme: 20.08.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.