13 Temmuz 2016 Çarşamba 18:03
Elazığ'da Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Elazığ'da, LPG dolum tesisi çevresinde çıkan örtü yangını korku ve paniğe neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Elazığ-Diyarbakır Karayolu'nun Keklik Tepe mevkisindeki LPG dolum tesisi çevresinde, henüz belirlenemeyen nedenle örtü yangını çıktı.

Yangının kısa sürede büyümesi üzerine tesis çalışanları ile vatandaşlar kürekler ve yangın söndürme tüpleri ile alevlere müdahalede bulundu.

Bölgeye gelen Akçakiraz Belediyesi itfaiye ekipleri, müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Tesis çalışanlarından Vedat Küçükgör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangını fark etmeleri üzerine önce itfaiyeye haber verdiklerini, ardından kendi imkanlarıyla alevlere müdahale ettiklerini belirtti.

Yangın söndürme tüpleri ve küreklerle yangını söndürmeye çalıştıklarını ifade eden Küçükgör, ''Yangın çıktığını gördüğümüzde müdahale etmeye çalıştık. Yangın alanı genişlediğinden dolayı ancak tesisin içini kurtarabildik.'' dedi.

Yangına müdahale edenlerden Eyüp Can ise vatandaşlarla birlikte yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştıklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 13.07.2016 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.