12 Mart 2016 Cumartesi 16:03
Elazığ'da, Dezavantajlı Çocukları Topluma Kazandırma Programı

 İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi tarafından dezavantajlı çocukları topluma kazandırma programı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen ve 50 yetim çocuğun ailesiyle birlikte yer aldığı programa katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, yetimlerin tüm toplum kesimleri üzerinde hakkı olduğunu söyledi.

Yetimlerin ortak evlatları olduğunu belirten Bulut, "Rabbim o kadar çok önemsiyor ki Kur'an-ı Kerim'de sadece onlarla alakalı 23 tane ayet vardır. Rabbimin bu kadar önemsediği bir kesimi bizim de baş tacı yapmamızdan daha doğal bir şey olamaz. Baş tacı yapan ve ucundan bizim de tutmamızı sağlayan, bizim de bu şerefle şereflenmemizi sağlayan İHH'nın ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programa katılan ve çocuklarla yakından ilgilenen AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan ise, İHH'nın çalışmalarının kendileri için çok kıymetli olduğunu kaydetti.

Hem İHH gönüldaşı oldukları için hem de gece gündüz demeden çalıştıkları için kıymetli olduğunu ifade eden Kan, "Onun için ben diyorum ki, İHH sizleri seviyorum, yetim biriminizi özellikle seviyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Bulut ve Kan, çocuklarla birlikte pasta kesti.

Son Güncelleme: 13.03.2016 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.