30 Eylül 2015 Çarşamba 14:02
Elazığ'da düzenlenen İlköğretim Haftası

  Elazığ'da, 2015-2016 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Gümüşkavak İlk ve Orta Okulunda düzenlenen törende konuşan Elazığ Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz,  öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değinerek, öğretmenlik mesleğinin düz bir memuriyet olmadığını belirtti.

Öğretmenlerin en büyük sıkıntısının yaptıkları işin tam olarak bilinmemesi olduğunu ifade eden Yılmaz, "Ben şimdi tekrar söylüyorum, öğretmenlik düz bir memurluk değil. Ben hiçbir memurun kendi dairesini boyadığını, cebinden para vererek fotokopi kağıdı aldığına rastlamadım. Öğretmenlerin kendi okullarını boyadığına, kendi cebinden para harcayarak çocuklara test kitabı aldığını bir çok kez gördüm" dedi.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş ise, Elazığ'da, 495 okul ve müdürlüğe bağlı kurumda 134 bin öğrenci, 8 bin öğretmen ve 2 bin 100 personel ile eğitim ve öğretim dönemine başladıklarını kaydetti.

Öğrencilerin şiir okuması ile devam eden etkinlik, üst sınıflarda okuyan öğrencilerin birinci sınıfa başlayan öğrencilere karanfil vermesi ve sınıflarına götürmesi ile sona erdi.

Etkinliğe, Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Müdürlüğü Daire Başkanı Feyzi Çiftçi, şube müdürleri, sendika temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

Son Güncelleme: 06.09.2016 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.