10 Mayıs 2016 Salı 14:28
elazığ'da Engelliler Haftası

ELAZIĞ - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı ile bir araya geldi.

Engelliler Haftası kapsamında, kentteki bir otelde İşitme Engelliler Süper Ligi şampiyonu olan Elazığ temsilcileri ile kahvaltıda buluşan Yanılmaz, iki yıl arka arkaya liglerinde şampiyonluk elde eden futbolcuları kutladı.

Başarının takım ve uyumlu çalışma ile geldiğini ifade eden Yanılmaz, "İşitme engelliler futbol takımımız esasında Türkiye'ye örnek olacak başarılara imza attı. Belki önümüzdeki yıllarda da bu birlik, beraberlik, birbirine olan güven ve azim diğer şampiyonlukları da arka arkaya getirecek." dedi.

Kazanılan her başarının Elazığ'a katkı sunduğunu ve kentin gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Yanılmaz, Vartaş Elazığspor ile ilgili de şunları kaydetti:

"Elazığ'da Şanlıurfaspor ile bir kader maçı yaptık. Elazığspor maalesef bu yıl, birçok çalkalanmalarla bu güne kadar geldi. Maalesef dezavantajlı konularla gündeme gelen bir takım oldu. Ancak içeriden ve dışarıdan vurulan bütün darbelere rağmen, Elazığspor bugün play-offa kalma şansını çok çok ileri düzeyde devam ettiren bir takım. Şanlıurfaspor ile oynanan maç, kader maçımızdı. İnşallah bu hafta Adanaspor'u evinde yenerek, play-offa kalacağız. Şansımızın çok yüksek olduğuna inanıyorum. Nasip olur, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'u görürsek bu hiç de anormal bir durum olmaz. Hem Elaziz Belediyespor hem İşitme Engelliler Futbol Takımı hem de Elazığspor ile şehrimiz sporun bir merkezi olma yolunda adım adım ilerliyor."

Yanılmaz, futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 10.05.2016 20:52
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.