19 Şubat 2016 Cuma 21:13
Elazığ'da Erkek Cesedi Bulunması

Elazığ’da bir apartmanın bahçesinde erkek cesedi bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sanayi Mahallesi Pamukçu Caddesi'ndeki apartmanın bahçesinde cesedi bulunan Sinan Fırat'ın (31), silahla vurularak ve bıçaklanarak öldürülmesinin ardından cinayet zanlısı H.A. (33) ile ona yardımcı olduğu iddia edilen babası F.A. (60) ve annesi M.A. (60) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Elazığ Adliyesi'ne sevk edilen 3 zanlı, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Sanayi Mahallesi Pamukçu Caddesi'ndeki apartmanın bahçesinde 3 gün önce cesedi bulanan iki çocuk babası Sinan Fırat'ın silahla vurularak ve bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmiş, cinayetle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan üç kişi adliyeye sevk edilmişti.

Son Güncelleme: 20.02.2016 16:35
Anahtar Kelimeler:
ElazığTutuklamaCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.