13 Şubat 2016 Cumartesi 00:18
Elazığ'da 'Huzur 23' Genel Asayiş Uygulaması

 Elazığ'da bin polisin katılımıyla 'Huzur 23'' genel asayiş uygulaması yapıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehrin giriş ve çıkışları, umuma açık yerler ve metruk alanlarda eş zamanlı asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Akşam saatlerinde başlayan ve bin polisin katıldığı uygulama kapsamında umuma açık 149 istirahat ve eğlence yeri ile kente giriş yapılan 12 noktada 3 bin 412 kişinin kimliği sorgulandı ve 476 araç kontrol edildi.

Çalışmada çeşitli suçlardan araması olan 2 kişi gözaltına alındı, 4 iş yerine idari işlem yapıldı, 24 aracın sürücüsüne de para cezası uygulandı.

Ayrıca, 2 kuru sıkı tabanca, 7 tabanca mermisi, 400 paket kaçak sigara ve bir miktar esrar ele geçirildi.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik, terör ve kaçakçılık şube müdürlüğüne bağlı ekiplerin de katılımıyla uygulamanın gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Elazığ'ın bölgenin en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu anlatan İşlek, ''Biz de bu çalışmalarımızla kentin huzurunun bozulmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Elazığlı hemşehrilerimize suç ve suçluyla mücadelede özellikle bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Elazığ'da

Elazığ'da

Elazığ'da

Elazığ'da

Son Güncelleme: 13.02.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.