15 Nisan 2015 Çarşamba 19:54
Elazığ'da 'Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var' programı düzenlenecek

ELAZIĞ - Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğinde "Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var" isimli program düzenleneceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yarın saat 18.00'da düzenlenecek programa, psikiyatrist Ömer Deniz ve avukat Aslıhan Erhan konuşmacı olarak katılacak. Kadın temalı tiyatral şiir dinletisi, tiyatro ve sinevizyon gösterisinin yer alacağı programda yerel sanatçı Emrah Güllü tarafından konser verilecek.

Belediye olarak sosyo-kültürel etkinliklere özel bir önem verdiklerini ve bu doğrultuda düzenlenen etkinliklerle kültürel yaşama destek sağlamaya çalıştıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, "Belediyeciliği rutin hizmetlerle sınırlı tutmadık, tutmayacağız. Bir şehrin gelişiminde ekonomik katkılar kadar kültürel etkinlikler de büyük önem taşıyor. Biz şehrimizin her yönüyle bir bütün olarak gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.04.2015 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.