26 Mart 2016 Cumartesi 17:43
Elazığ'da Kayed'den 'Kişisel Gelişim Zirvesi' Semineri

Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (KAYED) Elazığ Şubesi, ''Kişisel Gelişim Zirvesi'' semineri gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere basın ve medya kuruluşu yetkilileri ile Vefa Holding İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Koşkan, konuşmacı olarak katıldı.

KAYED Genel Başkanı Murat Özekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç anında hastalara gönüllü kan bağışçısı temin etmek amacıyla faaliyet gösteren derneklerinin eğitim faaliyetlerine de önem verdiğini belirtti.

Eğitim faaliyetleri ile dernekleri açısından toplumda farkındalık oluşturmayı ve gönüllü kan bağışçısı sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Özekinci, bu kapsamda eğitim birimlerinin organizesinde ''Kişisel Gelişim Zirvesi'' semineri düzenlediklerini kaydetti.

Vatandaşların seminere göstermiş olduğu ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten Özekinci, şöyle konuştu:

''KAYED eğitim birimimiz, düzenlemiş olduğu eğitim faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Düzenlemiş olduğumuz seminerde, konuşmacılarımız kişisel ve mesleki gelişim, beden dili eğitimi, iletişim becerileri ve imaj eğitimi konularında bilgilendirmede bulundular. Ayrıca, öğrenci arkadaşlarımıza cv hazırlama ve mülakat teknikleri eğitimi konularında da sunum gerçekleştirdiler.''

Özekinci, dernek olarak eğitim faaliyetlerine bundan sonrada devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 26.03.2016 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.