24 Ocak 2016 Pazar 11:03
Elazığ'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 1 Yaralı

  Elazığ'da boşandığı eşinin babaevine giren kişi, uyudukları sırada eski kayınpederi ve baldızını öldürdü, kayınbiraderini yaraladı.

İddiaya göre, bir süre önce eşi Dilek Kara'dan boşanan H.Ç, sabah saatlerinde eski kayınpederinin Olgunlar Mahallesi'nde bulunan ikinci kattaki evine balkondan girdi. Yanındaki av tüfeğiyle odaları dolaşan H.Ç, boşandığı eşinin babası Bayram (61), kız kardeşi Hacer (16) ve erkek kardeşi Aziz Kara'ya (29) ateş etti.

Silah seslerini duyan evdeki diğer aile bireylerinin uyanması üzerine H.Ç, balkondan atlayarak kaçtı.

112 Acil Servis ekiplerince Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Bayram ve kızı Hacer Kara, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sırtından yaralanan Aziz Kara'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 24.01.2016 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.