21 Temmuz 2016 Perşembe 06:33
Elazığ'da Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Elazığ'ın Maden ilçesinde vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

İlçe Kaymakamı Davut Düzgün, Belediye Başkanı Musa Orhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy muhtarları ve ilçe sakinleri ellerinde Türk bayrakları ile Hükümet Konağı önünden Maden Belediyesi'ne kadar yürüdü.

Kaymakam Düzgün, burada yaptığı konuşmada, bu savaşın Çanakkale Savaşı kadar zor olmadığını ancak onun kadar kutsal olduğuna inandığını söyledi.

Buraya gelen topluluğun herhangi bir siyasi ya da çıkar amaçlı gelmediğini belirten Düzgün, vatandaşların darbe girişiminin ilk gecesinden itibaren cumhuriyet ve demokrasi nöbeti tuttuğunu belirtti.

Belediye Başkanı Orhan da, "Art niyetli kötü inanlara bizi düşürmesin. Kahraman polis ve askerlerimizi başımızdan eksik etmesin. Türk milletinin demokrasi, özgürlük ve cumhuriyetten vazgeçmeyeceği bir kez daha görüldü. Vatan için 79 milyonun canını seve seve feda edeceğini gördük." diye konuştu.

Alanda toplananların demokrasi nöbeti sürüyor.

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.