19 Ağustos 2016 Cuma 15:35
Elazığ'da Teröre Lanet Yürüyüşü Yapılıyor

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen, 3 polisin şehit düştüğü, aralarında sivillerin de bulunduğu 14'ü ağır 217 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin "Teröre Lanet" yürüyüşü yapılıyor.

Elazığ Valiliği ve Belediyesi tarafından organize edilen "Teröre Lanet" yürüyüşüne katılan ve terör örgütü PKK'nın saldırısına tepki gösteren vatandaşlardan Halime Arıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörü lanetlediklerini söyledi.

"Allah onları kahretsin. Bu ülke bunu hak etmiyor, bu insanlığa sığmaz. Bu millete bu devlete böyle bir hakaret olmaz." diyen Arıç, Türkiye'nin terör saldırılarını hak etmediğini belirtti.

Elazığ'daki terör saldırısını kınayan Gökmen Arslan da "Ülkemizi ve Elazığ'ı bölemezler. Elazığ burada tek yürek, bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Polisimize, Elazığ'a destek için buradayız. Bunlar hepsi bir oyun ne yapsalar da Elazığ daha çabuk toparlanıp, daha güçlü duracak." diye konuştu.

Yürüyüşe katılan 74 yaşındaki Mehmet Polat ise Türkiye'nin hep beraber tek yürek olması gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'ye içeriden ve dışarıdan birçok terör örgütünün saldırdığını ifade eden 70 yaşındaki Fatih Ülgen de şunları kaydetti:

"Bizim birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, partilerin bir araya gelmesi ve bunları yenmemiz lazım. Biz Osmanlı torunlarıyız, bizim çok tedbirli olmamız gerekiyor. Birbirimizi sevmemiz saymamız gerekiyor. Hükümetten devletten yana olmamız lazım. Hep birlikte hareket edersek bunları püskürtebiliriz. İnşallah bunların sonu gelecektir."

Elazığ İnsani Yardım Derneği Gençlik Birimi Sorumlusu Fatih Bakır, Elazığ'da herkesin tek yürek ve tek ses olduğunu anlatarak, insanların ölmesini kesinlikle istemediklerini bildirdi.

Bakır, "Allah'ın laneti zalimlerin üzerinde olsun. Herkes terörü lanetliyor. Biz her zaman mazlumların yanında olduk ve her zaman yanlarında olacağız. Terör maalesef şehrimize uğradı, üç polis şehidimiz var. Allah mekanlarını cennet etsin. Bize de onların yolunda gitmeyi nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:12
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.