21 Temmuz 2016 Perşembe 22:33
Elazığ'da Vatandaşların Tepkileri Sürüyor

Elazığ'da vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik tepkiler sürüyor.

Öğretmenevi önünde toplanan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'', ''Tarım burada, darbeciler nerede'', ''FETÖ'ye idam'' sloganları ve tekbirler eşliğinde Gazi Caddesi'nden İzzet Paşa Meydanı'na kadar ''Demokrasi yürüyüşü'' yaptı.

Grup, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile demokrasi nöbeti için meydanda bekleyen vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Meydanda, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi, peygamber ocağı ordunun içine sinsice yuvalanan bir grup hain, alçak tarafından demokrasiye, milli iradeye, bu iradenin seçtiği meclise, hükümete ve özellikle Cumhurbaşkanına karşı adice bir darbe girişiminde bulunulduğunu anımsattı.

Darbe girişiminin başta milletin vatansever evlatları ve onların arasından çıkan Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın, hükümetin, siyasi partilerin, emniyet güçlerinin, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının dik duruşuyla geri püskürtüldüğünü ifade eden Karahan, şunları söyledi:

''Milli iradeyi boğmak isteyenlerin darbe girişiminde yüce milletimiz, canı pahasına sokaklara koşmuş, meydanları doldurmuş, basın yayın kuruluşlarımız darbecilere karşı demokrasiyi savunmuş, devletimizin bütün unsurları bir olmuş ve dünyada emsali olmayan bir demokrasi zaferi kazanılmıştır. Bu zafer bir destandır ve tarihte şanlı yerini şimdiden almıştır. Ne yazık ki hainlerin kurşunlarına vatan ve millet için göğsünü siper eden güvenlik güçlerimiz ve halkımızdan şehitlerimiz vardır. Milletimizin ve devletimizin İstiklal ve istikibali uğruna canlarını veren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.''

Karahan, vatan hainleri tarafından tarihe karanlık bir gün olarak yazılmaz istenen 15 Temmuz tarihinin, Başkomutan Erdoğan ve milletin dik duruşu sayesinde artık gönüllerde ve hafızalarda, ''demokrasi, milli irade bayramı'' olarak kalacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.