19 Ocak 2016 Salı 11:02
Elazığ'da Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Merkezi Kuruldu

Elazığ Valiliği bünyesinde "Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezi" oluşturuldu.

Konuyla ilgili Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Tahir Öztürk ve Ömer Serdar'ın katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Zorluoğlu, kentin gelişmesi ve kalkınması amacıyla, kamu ve özel sektör kuruluşları tarafından hazırlanan projelerin süratle hayata geçmesini temin etmek için valilik bünyesinde merkezi kurduklarını dile getirdi.

Milletvekilleri ile yapılan istişareler sonucu kurulan merkezde alanında uzman kamu görevlilerinin yanı sıra Fırat Üniversitesi ve iş dünyasından da yetkin kişilerin görev yapacağını belirten Koçak, ''İl valisinin yakın gözetimi ve denetimi altında, ilgili vali yardımcısının koordinasyonunda, valilik ana binasında görev yapacak olan ve ilimizin kalkınma sürecinde önemli bir boşluğu dolduracak dolduracağına inandığımız koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar da koordinasyon merkezinin bir gereklilik olduğunu ve merkezin STK'lar, üniversite, kamu kurumları ve iş dünyası arasında iş birliği sağlayacağını aktardı.

Milletvekili Öztürk ise koordinasyon merkezinin hazırlanacak projelerin takibi ve hızlandırılması bakımından "mutfak" görevi göreceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 19.01.2016 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.