18 Ağustos 2016 Perşembe 18:16
Elazığ'daki Patlama Sonrası Halkın Tepkisi Büyüyor

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen, 3 polisin şehit düştüğü, aralarında sivillerin de bulunduğu 14'ü ağır 170 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin vatandaşların tepkisi sürüyor.

Saldırıyla tepki gösteren vatandaşlardan Nevriye Yıldırım,  yaptığı açıklamada, Türkiye ile kimsenin baş edemeyeceğini dile getirdi. Yıldırım, "Biz buradayız. Bu vatan, millet bizim. Bu kalleşlik, puştluk, şerefsizliktir. Dört yetişkin oğlum var, gerekirse tek tek şehit vermeye hazırım. Eğer bu vatan, millet, şeref, namus, haysiyet için ölmezlerse ben onlara evlat demem zaten. Bu şerefsizliği bıraksınlar artık, yazık bu milletimize, devletimize, insanlarımıza. Kafir melun, şerefsiz orada oturur buraya parmağını uzatır. O parmağın kırılacak senin."

Erkan Engin de diğer illerdeki ve Elazığ'daki terör saldırılarını kınadı. "Zannetmesinler ki bizi yıldıracaklar" diyen Engin, "Tüm Elazığ halkı burada. Bombadan, hiçbir şeyden korkmuyoruz. Ülkemizi, ilimizi sonuna kadar savunacağız. Bekledikleri olmayacak, kaçmıyoruz, korkmayacağız." ifadesini kullandı.

Gülten Aktaş ise teröre tepki göstererek, "Ülkemizi böyle bulandıranların Rabbim belalarını verir inşallah. Biz bunu hak ediyor muyuz? Türkiye'nin ekmeğini yiyip de bunu yapanları Rabbim kahretsin inşallah." diye konuştu.

Gülser Gündoğdu da PKK terör örgütünü kınayarak, buna "dur" denmesi gerektiğini ifade etti. Gündoğdu, tüm güvenlik güçleri için dua etti.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.