14 Nisan 2016 Perşembe 19:08
Elazığ'daki Terör Örgütü Operasyonu

 Elazığ'da, terör örgütü MKP'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, gözaltına alınan 6 zanlıdan Ş.Y. ve M.K'nın, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Şüpheli İ.T'nin de Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Diğer şüphelilerden Y.Ç, G.Ç. ve G.G. isimli şüphelilerin Cumhuriyet Başsavcılığımızca alınan ifadelerinde ve şüphelilerin ikametinde yapılan aramalarda ele geçirilen örgütsel döküman, materyaller ve şüphelilerin savunmalarına dayanan kuvvetli suç şüphesini gösteren somut olguların tespit edilmiş olması nedeniyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe, Y.Ç, G.Ç. ve G.G. isimli şüpheliler tutuklanarak Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir."

Elazığ'da dün, terör örgütü MKP'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 6 adreste arama yapılmış, aralarında Yıldızbağları Mahalle Muhtarı İ.T'nin de olduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Son Güncelleme: 14.04.2016 21:26
Anahtar Kelimeler:
ElazığTerör Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.