29 Ocak 2016 Cuma 18:43
Elazığ'daki Terör Örgütü Pkk Operasyonu Gerçekleşti

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ortak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda gözaltına alınan ve kalp rahatsızlığı geçiren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Karakoçan Belediye Başkanı Burhan Kocaman'ın kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesinde ameliyat edildiği öğrenildi. Daha önceden kalp rahatsızlığı bulunduğu belirtilen Kocaman'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Karakoçan ilçesinde 2 gün önce 350 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda, Kocaman ile Belediye Meclis üyesi Cennet Ayık'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alınmış, yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmişti.

Son Güncelleme: 29.01.2016 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.