12 Temmuz 2016 Salı 17:38
Elazığ'dan Suriye'ye Büyük Yardım

Kalem Eğitim ve Kardeşlik Derneği (KALEM-DER) Elazığ Şubesi tarafından toplanan bir tır gıda yardımı, dualar eşliğinde yola çıktı.

Dernek üyeleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda alınan 20 ton un, Elazığ İnsani Yardım Derneği aracılığıyla İstasyon Meydanı'nda düzenlenen törenle Suriye'ye gönderildi. Törende konuşan KALEM-DER Elazığ Şubesi Gençlik Birimi Sorumlusu Yavuz Demirtaş, Suriye'de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmamak için gönüllülerden topladıkları yardımlarla temin edilen bir tır dolusu unu ihtiyaç bölgelerine ulaştıracaklarını dile getirdi.

Elazığ İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Seçkin ise Suriye'deki iç karışıklıkların başladığı günden beri Elazığ'dan bölgeye 64 tır insani yardımın ulaştırıldığını ve 65'inci tırın da bugün yola çıktığını kaydetti.

Son Güncelleme: 13.07.2016 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.