15 Mayıs 2015 Cuma 11:11
Elazığspor 8 isimle sözleşme yeniledi

ELAZIĞ - PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, teknik direktör Bayram Bektaş ve 7 futbolcunun sözleşmesini yeniledi.

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, bu bağlamda lig bitmeden gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başladıklarını söyledi.

Hem mevcut kadroyu korumak hem de yapacakları takviyelerle güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini ifade eden Öztürk, daha önce sezon sonuna kadar anlaştıkları teknik direktör Bektaş ile futbolcular Serdar Özbayraktar, Onur Güney, Murat Sözgelmez, Murat Kayalı, David Deniz Kılınç, Hakan Bilgiç ve Mücahit Atalay'ın sözleşmelerini 1 yıl uzattıklarını belirtti.

Bazı futbolcuların sözleşmelerini uzatmak için görüşmelere devam ettiklerini ifade eden Öztürk, "Takımımızın yüzde 85’ini korumuş durumdayız. Şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Elimizi çabuk tuttuk ve sezon bitmeden anlaşmaya vardık. İnşallah, gerekli yerlere gerekli takviyeleri yaparak lige hızlı bir tempoyla başlayacağız. Hedefimiz Süper Lig. 2 yıllık planlamayla bu işi başaracağımıza inanıyorum. Camiamız ve taraftarımız, oyuncularımıza ve bizlere sahip çıksın" diye konuştu.

 

- Teknik direktör Bektaş

Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş ise yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu başaracak kadroyu oluşturmak için çabalayacaklarını kaydetti.

Elazığspor ile ilk anlaştığında "Hedefi olan bir takıma geldim" dediğini hatırlatan Bektaş, şunları söyledi:

 "Futbolcu kardeşlerimle devam etme kararı aldık. Bunun dışında kiralık futbolcularımız var. Onların da devam etmeleri için kulüpleri ile görüşeceğiz. Tabii ki takımdan gidecek olan futbolcu kardeşlerimizde var, aksine bazı mevkilere gelecek olan futbolcularımız olacak. Şehirde birlik beraberlik olursa bu takım bir yerlere gelir. En sağlıklı şekilde, şampiyonluğa ulaşacak kadroyu kurmaya çalışıyoruz. İnşallah bunu başarıp kampımıza başlar ve hedefimize ulaşırız."

Elazığspor 8 isimle sözleşme yeniledi

Elazığspor 8 isimle sözleşme yeniledi

Elazığspor 8 isimle sözleşme yeniledi

Elazığspor 8 isimle sözleşme yeniledi

Elazığspor 8 isimle sözleşme yeniledi

Son Güncelleme: 15.05.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.