28 Mart 2015 Cumartesi 19:34
Elazığspor Kulübü 48 yaşında


ELAZIĞ (AA) - Elazığspor Kulübü'nün kuruluşunun 48. yıl dönümü tesislerde düzenlenen etkinlikle kutlandı. 

Etkinliğe, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, belediye başkanı Mücahit Yanılmaz, kulüp başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Ümit Özat, kulüp yöneticileri ve bazı futbolcular katıldı.

Vali Zorluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, geçmişte önemli başarılar gösteren Elazığspor'un, şehrin marka değerini olduğunu belirterek, "Elazığspor'un bugün ve bugünden sonra da bulunduğu ligde ve bir üst ligde başarılı olması için birtakım adımlar atılması gerekiyor" dedi.

Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"Bununla alakalı olarak şehrin üst düzey yöneticileri, belediye başkanımız, kurum ve kuruluşlarımızın değerli yöneticileri bu yemekte bir araya geldik. İnşallah bundan sonra kulüple daha fazla teşrikimesaimiz olacak ve gücümüzün yettiğince elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Elazığspor inşallah önümüzdeki yıllarda çok çok daha iyi noktalarda olur." 

Belediye başkanı Yanılmaz da Elazığspor'a yakışanın Süper Lig'de mücadele etmek olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki en kısa zamanda da tekrar Süper Lig'deki yerini alır. Elazığspor'un birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var" dedi.

Kulüp başkanı Öztürk, yıl dönümünde kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine ve Elazığspor camiasına teşekkür etti. Birlikteliğin devam ettiği sürece Elazığspor'u şaha kaldıracaklarına inandıklarını dile getiren Öztürk, "İnşallah Rabbim de nasip edecek, en kısa sürede acılarla düştüğümüz Süper Lig'e tekrar çıkacağız" ifadesini kullandı. 

Başkan Öztürk, gecenin anısına protokol üyelerine üzerlerinde isimleri yazılı forma hediye etti.

 

 

elazigspor-kulubu-48-yasinda.jpgelazigspor-kulubu-48-yasinda-001.jpgelazigspor-kulubu-48-yasinda-002.jpgelazigspor-kulubu-48-yasinda-003.jpg

Son Güncelleme: 28.03.2015 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.